20

maj

Jag bloggar på www.ambassadorer.se

Under våren har jag inom ramen för uppdraget som Ambassadör för kvinnors företagande haft förmånen att få möta en rad entreprenörer och inspirerande förebilder. Jag är så tacksam och glad över Tillväxtverkets satsning med alla möjligheter till nya kontakter, idéer och kunskap det ger mig. På hemsidan www.ambassadorer.se kan man följa mina tankar om de färgglada personligheter jag möter och hur jag arbetar för att skingra det gråa dis som emellanåt sänker sig över en företagsam men mänsklig mamma, partner och livsglad Norrköpingsbo.

Välkommen in och läs om mig och alla andra ambassadörer. Vill du boka föredrag eller starta eget möte så går det bra att göra det här.

 

Annie Lööf på Tillväxtverkets konferens för Ambassadörer för kvinnors företagande

Annie Lööf på Tillväxtverkets konferens för Ambassadörer för kvinnors företagande

 

 

Kommentera

Din Email-adress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

Detta inlägg har inga kommentarer än.