19

mar

Frukostkurs i ateljén i Norrköping

Kan det vara något? Tänk att få börja morgonen med en massa inspirerande härlig färg! Jag kör samma upplägg som på mina kurser ute i landet, något mer praktiskt bara eftersom jag tänker att färgövningar gör sig särskilt bra när ögon och själ är helt ”rena” på morgonen. Innan vi har överösts av mail, frågor som måste besvaras, problem att lösa osv.

Här är mer info om kursen:

Det här är kursen för dig som vill stanna upp och reflektera över vad färger omkring oss betyder för vårt välmående. Kursen riktar sig till dig som har ett intresse för färg och inredning men som inte nödvändigtvis följer ”det senaste”. Under fyra kurstillfällen på vardera 1 1/2 timme arbetar du fram ett material som du kan ha nytta av i alla miljöer du inreder; hemma, på jobbet, i fritidshuset eller i din trädgård. Med nyfikenhet, inspirationslust och lekfullhet tar vi oss an det underbara ämnet färg!

Tillfälle 1: Vi går igenom NCS-systemet och hur det fungerar som verktyg för att välja kulör. Färgsättningsövningar, färgteori och färgseende.


Tillfälle 2:
Rum och upplevelsen av rum. Vad är det som gör att vi trivs i vissa miljöer och vad kännetecknar dessa? Vi tittar på hur färg uppträder i rum, färgpsykologi och färgassociationer.

Tillfälle 3: Mönster, strukturer och former. Vi studerar mönster i vår omgivning och hur färg upplevs på olika sätt beroende på vilket material som används.

Tillfälle 4: Din personliga palett blandas ihop. Vid sista kurstillfället arbetar vi med kollageteknik och tar upp frågor kring stil, smak, trend, känsla och stämning.

Plats: Kulör ateljé, Knäppingsborgsgatan 7B

Kursdatum: 16 april, 23 april, 30 april, 7 maj,  kl. 07.30-09.00.

Kostnad: 1 500 kr

I priset ingår kursmaterial, te/kaffe och frukostsmörgås och så en massa inspiration blandat med färgkunskap. Du lämnar denna kurs med ett trettio sidor omfattande  färgkompendium plus eget material bestående av en unik färgpalett som speglar dig, färdigt att användas.

Anmälan och frågor till: joanna@kulor.se

Färg till frukost? Ja, som inspiration i alla fall!

Färg till frukost? Ja, som inspiration i alla fall!

Kommentera

Din Email-adress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

Detta inlägg har inga kommentarer än.