15

jan

Inflyttning i ateljén

I veckan har jag flyttat in i ateljén på Knäppingsborgsgatan 7B. Mitt i centrala Norrköping alldeles intill Drottninggatan med en underbar utsikt över Olaiparken med dess praktfulla kyrka. Det känns så väldigt inspirerande och jag trodde väl aldrig att min dröm skulle gå i uppfyllelse så snabbt! Lycka är att kunna promenera till jobbet. Ah, så härligt!

Det luktar äggoljetempera i hela lokalen. Benbockar blir grundade och färgbord målade så det står härliga till. Sakta sakta växer allt fram. Till att bli ett koncept kring färg och natur. Sarahs trädgårdsmästeri och min färg och så den gemensamma grunden i kulturmiljövård.

Benbockar äggoljetemperabestryks

Benbockar äggoljetemperabestryks

Kommentera

Din Email-adress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

*

Detta inlägg har inga kommentarer än.