11

Feb

Ambassadör för kvinnors företagande!

Jag har blivit utsedd till ambassadör för kvinnors företagande av Tillväxtverket och det känns fantastiskt spännande! Det är lika delar kul och som viktigt för mig eftersom jag:

1. Tycker om att prata företagande och gärna inspirerar andra till att våga
2. Hemskt gärna verkar för att ändra den stereotypa bild som lever kvar av ”företagaren”
3. Vill att Sveriges barn och unga får kunskap och insikt i att man kan ändra sånt man inte tycker om eller för all del vill skapa för att man tycker att det behövs.
Det känns som en ära och ett viktigt förtroende att under 2013-2014 få arbeta med dessa frågor parallellt med att utveckla Kulör.

Jo, en sak till. Tänk vilket spännande nätverk av andra kreativa, drivande och härliga företagare jag kommer att träffa och få kontakt med, härligt!

Läs mer om projektet här.

Be Sociable, Share!

17

Jan

”Bringing colour to life” – AIC internationella färgkongress

För er med färgintresse är det dags att planera in AIC´s  (Association Internationale de la Couleur or The International Colour Society or The Internationale Vereinigung für die Farbe) 12:e internationella färgkongress ”Bringing colour to life” den 8-12 juli. Vart fjärde år hålls detta event som samlar färgmänniskor från en rad discipliner med olika inriktningar där den gemensamma nämnaren är just… färg. Vad sägs om blandningen av forskare, arkitekter, artister, akademiker, ingejörer, designers, affärsutvecklare och ljusdesigners som alla använder färg som medel för att påverka och skapa!

I år kommer programmet att innehålla allt ifrån färgtrender till hållbar färg och så en mängd färgkunskaper att inhämta i spektrat däremellan. Kolla in programmet här.

President för AIC är för närvarande vår svenska Berit Bergström som arbetar på NCS Colour AB.

Be Sociable, Share!